Esküvő helyszín
a Budai Várban

Tapasztalja meg a történelem és a romantika varázsát!

Budapest történelmi Várnegyedének szívében található az Aranybástya, amely lélegzetelállító helyszínt kínál különleges napjához. Modern eleganciájával és évszázadok óta őrzött bájával páratlan élményt ígérünk, amely felejthetetlen emlékeket hagy az Ön és vendégei számára.

Varázslatos esküvői helyszíneink

Függőkert + Kiállító Tér

Egy nyári esküvői vacsorához tökéletes helyszín a Függőkert, melyhez a Privát Terasz is kapcsolódik, és a legszebb budapesti panorámát tárja vendégeink elé.

Részletek

Panoráma Terasz + Étterem

Az éttermünk eleganciája és a Panoráma teraszról elénk táruló látvány páratlan helyszínt adhat esküvőjének, legyen az téli vagy nyári időpontban, feledhetetlen, és örök élmény marad.

Részletek
Az Aranybástya Étterem teraszáról lenyűgöző, akadálytalan kilátás nyílik a magyar Parlament épületére és számos más budapesti nevezetességre.Az ifjú pár romantikus asztala élővirággal és Szent István-bazilika pazar panorámájával a háttérben.Az Aranybástya Panoráma Teraszának esküvői pompájában egy kecses ballerinatáncos tüllruhában.Az Aranybástya profi személyzete a privát eseményen elegáns szendvicseket szolgál fel, első osztályú kiszolgálást nyújtva a vendégeknek.

Miért válassza az Aranybástyát
esküvőjéhez?

Egyedülálló környezet

Ünnepelje a szerelmet egy olyan helyszínen, amelyet a történelem és az építészeti elegancia leng be, Budapest varázslatos Várnegyedének közepén.

Lélegzetelállító panoráma

Mondja ki a boldogító "igent" Budapest legszebb kilátásának hátterével, hogy örökre emlékezetes pillanatokat teremtsen.

Elegancia és kifinomultság

Stílusos tereink és ízléses dekorációink tökéletes alapot biztosítanak egy páratlan eseményhez, amely elbűvöli vendégeit.

Történelmi helyszín

Az Aranybástya gazdag öröksége és időtlen vonzereje varázslatos hangulatot teremt esküvője napján.

Kiváló minőségű catering

Kényeztesse vendégeit rendkívüli gasztronómiai élménnyel, amely finom és személyre szabott ínyencségeket kínál.