Karrier

Hisszük, hogy a minőség és szolgáltatás iránti elkötelezettségünk, amelyet csapatunk tagjai mutatnak, kulcsfontosságúak. Büszkék vagyunk munkavállalóinkra, és elkötelezettek vagyunk, hogy fejlődési lehetőséget nyújtsunk számukra. Csapatunk hajtja vállalkozásunk sikerét, ezért számunkra elsődleges, hogy a munka kihívásokkal és örömmel teli legyen.

A munkánk végzése során az általunk képviselt legfőbb értékek:
vendégszeretet, csapatmunka, kreativitás, alázatosság, becsületesség, megbecsülés, taníthatóság.

Ha te is szeretnél csapatunkban dolgozni, várjuk az önéletrajzodat a hr@aranybastya.com email címre!

Nyitott pozíciók

Szakács

Részletek

Guest services assistant

Részletek

Konyhai kisegítő

Részletek

Duális szakképzőhely

Csapatunk

László Péter - Cukrászvezető

Immár 30 éve dolgozom ebben a szakmában, amiből több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem. Szakmámnak köszönhetően bejártam a világ egy nagyobb részét. Tapasztalatokat szereztem Szerbiában, Franciaországban, Olaszországban, Japánban, valamint Görögországban is. Cukrásztanulóként az Átrium Hyatt szállodában olyan konyhafőnökkel és cukrászvezetővel dolgozhattam együtt, mint Lukács István és Gombai Nagy Péter. Lehetőségem volt dolgozni a régi New York kávéházban is. Dolgoztam luxushajókon, amelyek közül az első a világ legnagyobb utasszállító hajója volt az ezredfordulón (Grand Princess), majd ezt követte az angolok méltán híres kultuszhajója, a Queen Elizabeth 2. Ez a tapasztalat életre szóló élményt nyújtott számomra. Hazatérvén a Gerbeaud Ház cukrászvezetője mellé kerültem, aki hosszú éveken keresztül töltötte be ezt a pozíciót. Kovács Sándor, mint ember és vezető volt rám a legnagyobb hatással. Életem ezen periódusában cukrászvezető-helyettesként én segítettem a Gerbeaud tokiói üzletének megnyitását 2009-ben. A Gerbeaud-ot követően 2012-ben megnyitottuk a Kiosk Budapestet, ami a főváros egyik legnépszerűbb bisztró étterme lett, ahol a vendégek és a szakmai sajtó visszajelzése alapján a cukrászat egy külön említésre méltó helyet foglalt el.

Több olyan helyen dolgoztam, aminek története, illetve történelmi múltja van. Számomra fontos a múlt, illetve az ezekhez köthető hagyományok, az értékek ápolása. Ezen értékek figyelembevételével és újabb tapasztalatok megszerzésével képesek vagyunk értéket teremteni és megújulni, megint és megint…

Madar Kinga – Sales Igazgató

A főiskolai éveim után nagy választás előtt álltam. Vajon milyen irányban is képzelem el a jövőmet? Kipróbáltam magam több területen is, de a legjobb döntésemet 2013-ban hoztam meg, amikor Londonba költöztem a férjemmel, és a voksomat a vendéglátás mellé helyeztem. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Z Hotel csapatában dolgozhattam, mert ez a cég tanított meg a munkához kapcsolódó legfontosabb értékekre, és alakította ki a vendéglátás iránti elkötelezettségemet.

Legbüszkébb a pályafutásom során arra vagyok, hogy 2019-ben, Londonban a Z Hotel hotellánc legnagyobb hotelét én nyithattam meg, mint Hotel Operations Manager.

Fontos, hogy a cégnek - melynek dolgozunk - az értékeivel és missziójával tisztában legyünk, tudjunk velük azonosulni, tudjuk őket ápolni és méltón képviselni. Számomra a legfontosabb a vendégek iránti elkötelezettség, a szeretet és megértés, valamint a munkatársakkal való összhang, törődés és jókedv.

Az Angliában töltött 7 év után újra azt érezhetem, egy pozitív értékeket képviselő cégnek lehetek a tagja, mely olyan munkát és közösséget biztosít, ahová szívvel lépek be, hogy minden nap jobbat és jobbat hozzunk ki magunkból és egymásból.

Karácsonyi Bella - Kreatív Bármanager

2014-ben kezdtem a vendéglátó szektorban tevékenykedni. Hamar nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a bárpult az, ahol igazán megtaláltam a helyem. 2016-ben elvégeztem a bártender, valamint az american bartending képzést. Igazi szerelem lett számomra ez a szakma. Azon kevés szerencsések közé sorolhatom magam, akiknek a munkájuk nem "csak" a munkájuk, hanem egyben szenvedélyük is.

Az elmúlt 10 évben több budapesti kimagasló étteremben és bárban kipróbálhattam és fejleszthettem magam, ahol remek szakemberektől tanulhattam. Igyekszem részt venni a lehető legtöbb előadáson, bemutatón, workshopon, tastingen, illetve jelen lenni a közéletben, versenyeken, bemutatókon szerepelni, és képviselni az Aranybástyát. Az évek alatt bártenderből pultfőnök, majd bármanager pozíciókban dolgoztam. 2022-ben kerültem az Aranybástyába bártenderként. Az első pillanattól éreztem, hogy ez az a hely, amivel tudok azonosulni és büszkén reprezentálni azokat az értékeket, amiket az Aranybástya képvisel. 2023-ban lehetőséget kaptam a Kreatív Bármanager pozíció betöltésére. Ezt megragadva igyekszem felejthetetlen vendégélményt biztosítani az Aranybástya vendégei részére, látványos és változatos, esetenként egyénre szabott italokkal, ajánlatokkal.

Az Aranybástyában egy remek csapat tagjaként, pazar környezetben nézhetek szembe nap, mint nap az inspiráló kihívásokkal.Hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.

Ebédeljen nálunk!

A kiállítástól függetlenül nyitvatartási időben várjuk sok szeretettel újragondolt és hagyományos fogásainkkal!