Karrier

Hisszük, hogy a minőség és szolgáltatás iránti elkötelezettségünk, amelyet csapatunk tagjai mutatnak, kulcsfontosságúak. Büszkék vagyunk munkavállalóinkra, és elkötelezettek vagyunk, hogy fejlődési lehetőséget nyújtsunk számukra. Csapatunk hajtja vállalkozásunk sikerét, ezért számunkra elsődleges, hogy a munka kihívásokkal és örömmel teli legyen.

A munkánk végzése során az általunk képviselt legfőbb értékek:
vendégszeretet, csapatmunka, kreativitás, alázatosság, becsületesség, megbecsülés, taníthatóság.

Ha te is szeretnél csapatunkban dolgozni, várjuk az önéletrajzodat a hr@aranybastya.com email címre!

Nyitott pozíciók

Szakács

Részletek

Guest services assistant

Részletek

Konyhai kisegítő

Részletek

Duális szakképzőhely

Csapatunk

László Péter - Cukrászvezető

Immár 30 éve dolgozom ebben a szakmában, amiből több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem. Szakmámnak köszönhetően bejártam a világ egy nagyobb részét. Tapasztalatokat szereztem Szerbiában, Franciaországban, Olaszországban, Japánban, valamint Görögországban is. Cukrásztanulóként az Átrium Hyatt szállodában olyan konyhafőnökkel és cukrászvezetővel dolgozhattam együtt, mint Lukács István és Gombai Nagy Péter. Lehetőségem volt dolgozni a régi New York kávéházban is. Dolgoztam luxushajókon, amelyek közül az első a világ legnagyobb utasszállító hajója volt az ezredfordulón (Grand Princess), majd ezt követte az angolok méltán híres kultuszhajója, a Queen Elizabeth 2. Ez a tapasztalat életre szóló élményt nyújtott számomra. Hazatérvén a Gerbeaud Ház cukrászvezetője mellé kerültem, aki hosszú éveken keresztül töltötte be ezt a pozíciót. Kovács Sándor, mint ember és vezető volt rám a legnagyobb hatással. Életem ezen periódusában cukrászvezető-helyettesként én segítettem a Gerbeaud tokiói üzletének megnyitását 2009-ben. A Gerbeaud-ot követően 2012-ben megnyitottuk a Kiosk Budapestet, ami a főváros egyik legnépszerűbb bisztró étterme lett, ahol a vendégek és a szakmai sajtó visszajelzése alapján a cukrászat egy külön említésre méltó helyet foglalt el.

Több olyan helyen dolgoztam, aminek története, illetve történelmi múltja van. Számomra fontos a múlt, illetve az ezekhez köthető hagyományok, az értékek ápolása. Ezen értékek figyelembevételével és újabb tapasztalatok megszerzésével képesek vagyunk értéket teremteni és megújulni, megint és megint…

Madar Kinga – Sales Igazgató

A főiskolai éveim után nagy választás előtt álltam. Vajon milyen irányban is képzelem el a jövőmet? Kipróbáltam magam több területen is, de a legjobb döntésemet 2013-ban hoztam meg, amikor Londonba költöztem a férjemmel, és a voksomat a vendéglátás mellé helyeztem. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Z Hotel csapatában dolgozhattam, mert ez a cég tanított meg a munkához kapcsolódó legfontosabb értékekre, és alakította ki a vendéglátás iránti elkötelezettségemet.

Legbüszkébb a pályafutásom során arra vagyok, hogy 2019-ben, Londonban a Z Hotel hotellánc legnagyobb hotelét én nyithattam meg, mint Hotel Operations Manager.

Fontos, hogy a cégnek - melynek dolgozunk - az értékeivel és missziójával tisztában legyünk, tudjunk velük azonosulni, tudjuk őket ápolni és méltón képviselni. Számomra a legfontosabb a vendégek iránti elkötelezettség, a szeretet és megértés, valamint a munkatársakkal való összhang, törődés és jókedv.

Az Angliában töltött 7 év után újra azt érezhetem, egy pozitív értékeket képviselő cégnek lehetek a tagja, mely olyan munkát és közösséget biztosít, ahová szívvel lépek be, hogy minden nap jobbat és jobbat hozzunk ki magunkból és egymásból.

Gazsi Tilla – Event Manager

1995-ben kezdtem a rendezvényszervezéssel foglalkozni egy zenei magazin keretein belül, amely hamar az ország egyik legmeghatározóbb ikonikus lapja lett.

2010-ben egy olyan újonnan nyíló helyre kerültem Budapesten, ahol dolgozhattam Michelin csillagos séffel és volt lehetőségem különféle céges rendezvényeket szervezni.

Ezt követően kerültem az újonnan nyíló KIOSK Budapestbe, ahol 7 éven át rengeteg gyönyörű magyar és nemzetközi projektben vettem részt. Büszke vagyok arra, hogy volt lehetőségem olyan helyeken dolgozni, ami mára a város meghatározó desztinációi: KIOSK Budapest, BABEL BUDAPEST, LEO Rooftop Bár, Twentysix Budapest és most az Aranybástya.

Hiszem, hogy a jó és eredményes munkához jól működő csapatra van szükség. Az igazi siker egy folyamat, amely több ember munkájából tevődik össze.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek egy olyan csapatnak, amely egy ilyen történelmi múltú hely újraindításának a részese és hálás vagyok annak, hogy az lehet a hivatásom, amit igazán szeretek.

Ebédeljen nálunk!

A kiállítástól függetlenül nyitvatartási időben várjuk sok szeretettel újragondolt és hagyományos fogásainkkal!