PIZZA, PROSECCO ÉS PANORÁMA: FEDEZZE FEL AZ OLASZ VARÁZSLATOT AZ ARANYBÁSTYA FÜGGŐKERTJÉBEN!

Lépjen be a Budai Vár szívébe, és élvezze az Olaszország báját! Örömmel jelentjük be az Aranybástya Függőkert megnyitotta kapuit, ahol ezentúl autentikus nápolyi pizzákkal és az olasz gasztronómia kifinomult világával is várjuk Önt a történelmi Budai Várban. Különleges élményben lesz része, ahogyan a Prosecco buborékaival koccint, a lenyűgöző panorámát szemléli, és az ízletes pizzák valódi mesterművekkel kényeztetik az ízlelőbimbóit. Egy igazán kivételes kulináris kaland vár Önökre az Aranybástya Függőkertjében!

A Három P - Prosecco, Panoráma és Pizza

Kényeztetés minden érzéknek. A Prosecco, a friss és pezsgő ital, amely tökéletesen kíséri a könnyed étkezést. A pizza, az olasz gasztronómia népszerű komponense, melyet hagyományos receptek és friss hozzávalók felhasználásával készítünk. És végül a lélegzetelállító panoráma, mely Budapest ikonikus látnivalóit kínálja a teraszról, miközben Olaszország ízeit élvezi. Ezek az elemek együttesen alkotják a felejthetetlen élményt az Aranybástya Függőkertben.

A Nápolyi Pizza Varázsa

Ismerje meg a Nápolyi pizza titkát, melynek varázsa összetéveszthetetlen olasz hangulatot csempész a Budai Várnegyedbe. Minden egyes pizzát az Associazione Verace Pizza Napoletana (Valódi Nápolyi Pizza Szövetség) által tanúsított receptek és a legmodernebb technológia felhasználásával készítünk, melynek célja a régi nápolyi hagyományok és szokások szerint előállított és feldolgozott pizzák védelme. Az igazi nápolyi pizzakészítés mesterműve, a Moretti Forni Neapolis kemence, amely nem csupán a világ legerősebb elektromos sütője, hanem tisztelettel őrzi az évszázadok tapasztalatát, az olasz konyha esszenciáját.

Az Aranybástya büszkén ragaszkodik az igazi olasz gasztronómia hagyományaihoz, a legjobb olasz alapanyagok felhasználásával, hogy minden ételünk tökéletesen megidézze Olaszország ízeit és illatait. Készen áll arra, hogy felfedezze az autentikus olasz konyha gazdag ízvilágát, melyet minden fogásunkba belecsempészünk?

Sétáljon be hozzánk bármikor, asztalfoglalás nem szükséges, csak hívja össze barátait, családját vagy kedvesét, és élvezze a Függőkert varázslatos hangulatát, ahol a Prosecco pezsgése, a lélegzetelállító panoráma és a tökéletes pizza együttesen alkotja a felejthetetlen éttermi élményt! Engedje, hogy minden érzéke megpihenjen és élvezze az eredeti olasz gasztronómia ízeit és az egyedülálló Budapesti panorámát!

Kérjük vegye figyelembe, hogy az időjárási körülmények befolyásolhatják látogatását.