Guest services assistant

Bemutatkozás: A Budai vár egyik új ékkövében, a Lónyay-Hatvany villában valósul meg a kávéház, szalon, étterem és bankettek tartására specializálódott, egyedülálló adottságokkal rendelkező vendéglátóipari egység. Ez épület egy Kb. 80 fős bankett teremmel, 90 fős zárt étteremmel és egy 100 fő befogadására alkalmas egyedülálló panorámájú terasszal rendelkezik. Egy olyan kulturális környezetet kívánunk kialakítani, ami nem csak a jövőben visszatérő turistákat, de az itthoni kikapcsolódni vágyókat is vonzza.

Munkakör megnevezése: Guest Services Assistant - (Felszolgáló / Hostess / Barista)

Főbb feladatok: A vendégélmény biztosítása, vendégek köszöntése, rendelések felvétele, fizettetés.
Az egység napi működéséhez szükséges, főként háttérben történő folyamatok elvégzése és az ételek-italok elkészítési helyétől történő közvetlenül vendégnek való felszolgálása.

Szükséges nyelvtudás: Élő angol nyelvtudás szükséges

Foglalkozás jellege: Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat: 1-3 év hasonló helyen szerzett tapasztalat

Elvárások: Megbízható, precíz, magára és környezetére igényes, önállóan dolgozni tudó, motivált és a csapat egészére pozitívan ható személyt keresünk. Aki képes saját és az alatta dolgozó munkatársak irányítására koordinálására.

Amit kínálunk: Szeretnénk, hogy ne csak a vendégeink, hanem a róluk gondoskodó munkatársaink is örömmel érkezzenek meg minden alkalommal. Színvonalas, egyedülálló környezetben kínálunk hivatalosan bejelentett munkát, ahol biztosítunk saját zárható szekrényt, kulturált zuhanyzós öltözőt, étkezést a személyzeti étkezdében és fogyasztási kedvezményeket arra az alkalomra amikor te is szeretnél kikapcsolódni.

Fizetés: Versenyképes.

Munkavégzés helye: 1015 Budapest Csónak utca 1

Ha te is szeretnél csapatunkban dolgozni, várjuk az önéletrajzodat a hr@aranybastya.com email címre!