Konyhai kisegítő

Bemutatkozás: A Budai vár egyik új ékkövében, a Lónyay-Hatvany villában valósul meg a kávéház, szalon, étterem és bankettek tartására specializálódott, egyedülálló adottságokkal rendelkező vendéglátóipari egység. Ez épület egy Kb. 80 fős bankett teremmel, 90 fős zárt étteremmel és egy 100 fő befogadására alkalmas egyedülálló panorámájú terasszal rendelkezik. Egy olyan kulturális környezetet kívánunk kialakítani, ami nem csak a jövőben visszatérő turistákat, de az itthoni kikapcsolódni vágyókat is vonzza.

Munkakör megnevezése: Konyhai kisegítő

Főbb feladatok: Az egység napi működéséhez szükséges háttérben történő folyamatok elvégzése, mosogatás, takarítás és előkészítés.

Szükséges nyelvtudás: Nem elvárt

Foglalkozás jellege: Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat: Tapasztalat nem, csak pozitív hozzáállás szükséges.

Elvárások: Magára és környezetére igényes, önállóan dolgozni tudó, motivált és a csapat egészére pozitívan ható személyt keresünk.

Amit kínálunk: Szeretnénk, hogy ne csak a vendégeink, hanem a róluk gondoskodó munkatársaink is örömmel érkezzenek meg minden alkalommal. Színvonalas, egyedülálló környezetben kínálunk hivatalosan bejelentett munkát, ahol biztosítunk saját zárható szekrényt, kulturált zuhanyzós öltözőt, étkezést a személyzeti étkezdében és fogyasztási kedvezményeket arra az alkalomra amikor te is szeretnél kikapcsolódni. A nyitáshoz kapcsolódó tréningekkel biztosítjuk, hogy mihamarabb része lehess te is csapatunknak.

Fizetés: Versenyképes.

Munkavégzés helye: 1015 Budapest Csónak utca 1

Ha te is szeretnél csapatunkban dolgozni, várjuk az önéletrajzodat a hr@aranybastya.com email címre!