Szakács állás

Bemutatkozás: A Budai vár egyik új ékkövébe, a Lónyay-Hatvany villában valósul meg a főként kávéház, szalon, étterem és bankettek tartására specializálódott egyedülálló adottságokkal rendelkező villaépület, ami rendelkezik egy Kb. 80 fős bankett 90 fős zárt étterem és 100 fő befogadására alkalmas egyedülálló panorámával rendelkező terasszal. Az épületben egy olyan kulturális környezetet kívánunk kialakítani, ami nem csak a jövőben visszatérő turistákat, de az itthoni kikapcsolódni vágyókat is vonzza.

Munkakör megnevezése: Szakács

Főbb feladatok: Ételek elkészítése a menü és a receptúrák alapján Teljes folyamat előkészítés, készítés és befejező műveletek a HACCP előírásainak betartásával.

Szükséges nyelvtudás: Alap szintű angol nyelvtudás szükséges

Foglalkozás jellege: Teljes munkaidő

Foglalkozás helye: 1015 Budapest Csónak utca 1

Szükséges tapasztalat: 3 év hasonló helyen szerzett tapasztalat

Elvárások: Megbízható, precíz, magára és környezetére igényes, önállóan dolgozni tudó, motivált és a csapat egészére pozitívan ható személyt keresünk. Aki képes saját és az alatta dolgozó munkatársak irányítására koordinálására.

Amit kínálunk: Szeretnénk, hogy ne csak a vendégeink, hanem a róluk gondoskodó munkatársaink is örömmel érkezzenek meg minden alkalommal. Színvonalas, egyedülálló környezetben kínálunk hivatalosan bejelentett munkát, ahol biztosítunk saját zárható szekrényt, munkaruhát, kulturált zuhanyzós öltözőt, étkezést a személyzeti étkezdében és fogyasztási kedvezményeket arra az alkalomra amikor te is szeretnél kikapcsolódni. A nyitáshoz kapcsolódó tréningekkel biztosítjuk, hogy mihamarabb része lehess te is csapatunknak.

Fizetés: Versenyképes.

Ha te is szeretnél csapatunkban dolgozni, várjuk az önéletrajzodat a hr@aranybastya.com email címre!