Szakács állás

Bemutatkozás: A Budai Várban található Aranybástya Étterem keresi konyhafőnök szakács kollégáit azonnali kezdéssel.
A Lónyay-Hatvany villában található étterem illetve rendezvényhelyszín egyedülálló adottságokkal rendelkezik. Az Aranybástya Étterem kapacitásai egy 80 fős bankett, 90 fős benti étterem és egy 100 fő befogadására alkalmas egyedülálló panorámával rendelkező terasz. Az épületben egy olyan kulturális környezet került kialakításra, ahol fine bistro konyhával várjuk a turistákat és a helyieket egyaránt.

Munkakör megnevezése: Szakács

Főbb feladatok: Ételek elkészítése a menü és a receptúrák alapján Teljes folyamat előkészítés, készítés és befejező műveletek a HACCP előírásainak betartásával.

Szükséges nyelvtudás: Alap szintű angol nyelvtudás szükséges

Foglalkozás jellege: Teljes munkaidő

Foglalkozás helye: 1015 Budapest Csónak utca 1

Szükséges tapasztalat: 3 év hasonló helyen szerzett tapasztalat

Elvárások: Megbízható, precíz, magára és környezetére igényes, önállóan dolgozni tudó, motivált és a csapat egészére pozitívan ható személyt keresünk. Aki képes saját és az alatta dolgozó munkatársak irányítására koordinálására.

Amit kínálunk: Szeretnénk, hogy ne csak a vendégeink, hanem a róluk gondoskodó munkatársaink is örömmel érkezzenek meg minden alkalommal. Színvonalas, egyedülálló környezetben kínálunk hivatalosan bejelentett munkát, ahol biztosítunk saját zárható szekrényt, munkaruhát, kulturált zuhanyzós öltözőt, étkezést a személyzeti étkezdében és fogyasztási kedvezményeket arra az alkalomra amikor te is szeretnél kikapcsolódni. A nyitáshoz kapcsolódó tréningekkel biztosítjuk, hogy mihamarabb része lehess te is csapatunknak.

Fizetés: Versenyképes.

Ha te is szeretnél csapatunkban dolgozni, várjuk az önéletrajzodat a hr@aranybastya.com email címre!