Szilveszteri vacsora
a Budai Várban

A LEGEMLÉKEZETESEBB SZILVESZTERI VACSORA ÉS LEGJOBB KILÁTÁS VÁR ÖNRE AZ ARANYBÁSTYA ÉTTEREMBEN!

Úgy tartják, hogy a szilveszter éjszaka határozza meg az új év hangulatát. Ünnepelje nálunk az év utolsó napját, és menjen biztosra az új évi szerencséjével. Az Aranybástya Étteremben a szilveszter este nem csupán egy ünnep, hanem egy feledhetetlen kulináris és látványélmény is. Töltse a szilveszter éjszakát a Budai vár szívében, ahol a magasból gyönyörködhet a budapesti tűzijátékban, és élvezheti a legcsodálatosabb panorámát a városra.

Kulináris Mesterkélés és a Séf Ajánlása

Szél Attila, Séfünk és tehetséges szakácsaink egy különleges menüvel készülnek az alkalomra, amely garantáltan emlékezetessé teszi az év utolsó étkezését. A legfinomabb ízeket és textúrákat alkotják meg a modern konyha legfrissebb eljárásaival. Menüsorunk kiváló és gondosan összeállított fogásokkal teli gasztronómiai kalandot ígér, amely méltó búcsúztatása az óévnek. Az ünnepi vacsora este 8 és hajnali 1 óra között kerül felszolgálásra. Vendégeink minden fogásból választhatnak kedvükre valót, a menüsor pedig az alkoholmentes italokat a teljes vacsora időtartama alatt tartalmazza.

Exkluzív Szilveszteri Vacsora Menü

Amuse bouche
Welcome Philipponnat Pezsgő
Hideg előétel
Grillezett paprika, sajtkrém, szarvasgomba, filet mignon carpaccio
vagy
Gesztenye, sütőtök, füge, saláták, kecskesajt
Leves
Borjú consommée, zöldségek, szója, pak choi, chilli, mangalica császár, udon tészta
vagy
Vargánya capuccino, crouton, zsázsa
Meleg előétel
Champagne rizottó, spenót, tengeri süllő filé, sáfrány hab
vagy
Tigrisrák, aioli, burgonya, fűszervaj
Intermezzo
Körte sorbet
Főétel
Borjú filet mignon, burgonya gratin, mini zöldségek, shallott, portói jus
vagy
Galamb mell, Burgonya mousse, mini zöldségek, champagne jus
Desszert
Fűszeres csokoládé tarte
vagy
Mille feuille, málna, pisztáciafagylalt
Ár
Az étteremben – 69.000 Ft / fő + 15% szervizdíj
SkyTerrace Igloo – 89.000 Ft / fő + 15% szervizdíj

Mit nyújt az aranybástya

Pazar
Italok

Az éjszakát ízléses koktélokkal kezdheti, amiről mixológusunk gondoskodik, hogy mind látványban és ízvilágában is elkápráztassák. Amennyiben koccintani szeretne az újévre, nálunk lesznek a legkiválóbb italok és pezsgőkülönlegességek. Az éjféli pezsgős koccintás és az újévi jókívánságok és fogadalmak megosztása az egyik legfontosabb része az ünnepnek, ezért az ünnepi vacsora mellé ajánljuk a Champagne - Philipponnat "Cuvee 1522" Extra Brut 2014, 2015 és 2016 pezsgőket.

Budapest Legjobb Kilátása

Ha az újévet az első sorból szeretné élvezni a legnagyobb kényelemben, nem kell tovább keresnie. Az Aranybástya Étterem Budapest egyik legszebb kilátásával büszkélkedhet, hiszen panoráma terasza zavartalan kilátást nyújt a Dunára és Budapest látványosságaira. Szilveszter éjjelén, amikor a város ünnepi díszbe öltözik és a látkép még inkább magával ragad, a tűzijátékot nálunk élvezheti a lehető legközelebbről, mintha az égbolt csillagai alatt búcsúztatná az újévet.

Az Aranybástya Panoráma Teraszán három, 12 fős privát iglu vár, mely ideális exkluzív eseményekre, vállalati rendezvényekre, születésnapokra.

Környezet és
Hangulat

Legyen szó romantikus ünnepi vacsoráról partnerével, ajándékról a családtagjainak, vagy egyszerűen szeretné remek ételekkel és kilátással élvezni a tűzijátékot és köszönteni az újévet, az Aranybástya Étterem a tökéletes helyszín az Ön számára. Barátságos és figyelmes személyzetünk biztosítja, hogy kiváló felszolgálásban legyen része, amit az elegáns és hangulatos környezet tovább fokoz. Választhatja az exkluzív este helyszínének éttermünk belsejét vagy a SkyTerrace-on lévő igluinkat, a látványból nem lesz hiánya.

Foglalás

Asztal- és iglu foglaláshoz látogasson el SevenRooms oldalunkra és válassza ki az Ön által preferált helyszínt. Mivel a helyek limitáltak, javasoljuk, hogy ne várjon az utolsó pillanatig, biztosítsa be helyét és garantáltan részese lesz Budapest egyik legnagyobb Szilveszteri ünneplésének.
Várjuk szeretettel!