Valentin-napi meglepetés vacsora a Budai Vár szívében

Ünnepelje a szerelmet az Aranybástya Étteremben

Lepje meg párját és töltsék a Valentin-napot a romantikus Budai Vár szívében! Élvezze az elragadó kulináris élményt, a meghitt hangulatot és a varázslatos budapesti panorámát, amelytől garantáltan eláll a lélegzete. Tegye randevúját extra különlegessé az 5 fogásos Valetin-napi menünkkel és engedje át magát egy ínycsiklandó ízekkel és magával ragadó atmoszférával teli estének. Kényeztesse minden érzékét és foglaljon asztalt éttermünkbe vagy élvezze a teljes exkluzivitást iglu foglalásával az Aranybástya panoráma teraszán, amelyhez egy üveg Philipponnat "Cuvee 1522" Extra Brut pezsgőt ajándékozunk.

Ünnepelje a szerelmet, úgy mint még soha!

Éttermi Elegancia

A klasszikus eleganciára vágyók számára éttermünk meghitt helyiségében várjuk vendégeinket. Élvezze a romantikus légkört és foglalja le asztalát!

  • Páros Ajánlat: 59.800 HUF / pár + 15% szervíz díj
  • Üdvözlő pezsgő
  • 5 fogásos Valentin-napi vacsora
  • Alkoholmentes italok
asztalfoglalás

Privát Iglu Élmény

Tapasztalja meg a szerelem varázsát privát iglunkban, amely két fő részére felejthetetlen intim pillanatokat ígér. Az igluk korlátozottan állnak rendelkezésre, foglalja le most és biztosítsa be helyét egy igazán exkluzív élményért.

  • Ár: 300,000 Ft / foglalás
  • Üdvözlő pezsgő
  • 5 fogásos Valentin-napi vacsora
  • Egy palack Philipponnat Champagne "Cuvee 1522" Extra Brut
  • Alkoholmentes italok
IGLUfoglalás

Ínyenc Valentin-Napi Vacsora Menü

Séfünk kifejezetten erre az egyedi alkalomra alkotta meg az Aranybástya 5 fogásos Valentin-napi Menüjét, mely minden érzéket elbűvöl és rabul ejt.

Üdvözlő Pezsgő
Philipponnat Royale Réserve
Amuse Bouche
Osztriga /Kristale/
Előétel
Füstölt kacsamell, gyökérzöldség, kakaó, bulgur, vérnarancs, saláta levelek
és
Angus bélszín carpaccio, parmazán, kapri, olíva olaj, szarvasgomba
Leves
Homár bisque, cognac, borsó, paradicsom, paprika
Főétel
Zöldfűszeres bárány borda, répa, bab, parázsburgonya, jus, németalföldi mártás
vagy
Halibut, tigrisrák, zöldborsó, csicsóka, portói jus, tokhal kaviár, vajmártás
Desszert
Édes Mámor

Mit nyújt az aranybástya

Koccintsunk a Szerelemre

Engedje, hogy feldobjuk estéjét szakértő mixológusaink által készített kitűnő koktéljainkkal. Ha pedig tósztot szeretne mondani e rendkívüli alkalom megünneplésére, prémium italok és pezsgők kiváló választékát kínáljuk. A különleges Valentin-napi vacsorájához ajánljuk a 2014-es, 2015-ös és 2016-os évjáratú Champagne - Philipponnat "Cuvee 1522" Extra Brut pezsgőket. Igyon a szerelemre és a felejthetetlen pillanatokra!

Határ a Csillagos Ég

Élvezze a romantikus vacsora élményét Budapest lenyűgöző panorámájával a háttérben! Budapesten minden kilátás a szerelem időtlen szépségéről tanúskodik, legyen az a Buda vára sziluettje, a város varázsának tükröződése a Dunán, vagy a Lánchíd bájos fényei. Az Aranybástya asztalai és privát iglui páratlan kilátást kínálnak a főváros ikonikus látnivalóira.

Ragadja Meg a Pillanatot

Privát iglu vagy asztal foglalásáért lépjen velünk kapcsolatba az info@aranybastya.com e-mail címen vagy a +36 30 956 1342-es telefonszámon. A helyek korlátozottan állnak rendelkezésre. Foglalja le asztalát időben, hogy le ne maradjon a felejthetetlen Valentin-napi ünneplésről!
Tartson velünk az Aranybástya Étteremben, ahol a szerelem találkozik az égbolttal, egy páratlan Valentin-napi ünnepségre!