Az ikonikus Philipponnat Champagne ház, 500 éves egyedülálló történettel, kiválasztotta az Aranybástyát, hogy az egyedi mesterségük esszenciáját elhozza az Ön poharába.

A Hagyomány és Innováció Szimfóniája: A Philipponnat Örökség

A Philipponnat család közel öt évszázada elválaszthatatlan része a Champagne vidéknek. A Philipponnat Champagne házat 1522-ben alapították és az évek során valódi kultúrát épített a pezsgő ünneplése köré. A 16. században a család ősei borászok és kereskedők voltak, XIV. Lajos udvarának ellátásától kezdve az ay-i bírói és királyi polgármesteri tisztségek betöltéséig az örökségük mélyen gyökerezik a régió gazdag történelmében.

A Kiválóság Megízlelése: Kézművesség és Termőhely

A Philipponnat a pezsgőit a Champagne szívében, Ay és Mareuil-sur-Ay között, saját pinot noir szőlőjükből készítve a Philipponnat a kiválóság és a hagyomány szimbólumává vált. A Philipponnat Champagne egyedi örökséget hordoz, 18. századi pincével, amely egykor a Château de Mareuil tulajdonát képezte. A 20 hektár szőlőültetvény, beleértve a híres Clos des Goisses-t, minden palack egy olyan elkötelezettség és művészet tanúbizonysága, amely meghatározta a Philipponnat nevet több mint egy évszázadon keresztül.

A  Champagne ház ékköve: Clos des Goisses

Az egész Champagne borvidék elsőrangú Grand Cru-jeként számon tartott Clos des Goisses dűlő, ez a semmihez sem fogható, 45%-os lejtésű, fallal körülvett 5,5 hektáros terület. A dűlő rendkívüli terméséből elsőként Pierre Philipponnat készített bort 1935-ben. A Clos des Goisses déli fekvésű, tiszta mészkőből készült lejtője napkeltétől napnyugtáig napfényben úszik, így a  régió legmelegebb terrorija olyan pezsgőt eredményezve, amely páratlan módon ragadja meg a vidék esszenciáját.

Az Egyediség Újradefiniálása: A Különleges Partnerség

A nagyra becsült Philipponnat pezsgőház első magyarországi nagykövetévé válni kivételes megtiszteltetés, hiszen ritkán fordul elő, hogy egy francia pezsgőház nagykövetet válasszon vagy szövetséget kössön Magyarországon. Bár termékeik máshol is megtalálhatók, exkluzív kínálatuk és különleges kiadásaik csak egyedülálló partnerségünk révén érhetőek el éttermünkben.

"Az, hogy egy francia champagne ház nagykövetnek választ egy éttermet, eleve csak néhány vendéglátóhelynek sikerül itthon, a Philipponnat esetében pedig mi vagyunk az egyetlenek.”

– Keresztes Gábor, az Aranybástya étterem és kávéház F&B igazgatója.

Ez a kivételes kapcsolat nem csupán megtiszteltetés, hanem egyben minőségjelzés is. Az Aranybástya számára a Philipponnat választása azt mutatja, hogy a pezsgőház elismeri az étterem kifinomultságát, magas színvonalú kiszolgálását és kulináris élményeit. Az Aranybástya pedig büszkén vállalja szerepét, mint a Philipponnat Champagne  hűséges magyarországi képviselője.

Fedezze Fel Az Eleganciát: Philipponnat Délutáni Pezsgő Ajánlat

Merüljön el a francia pezsgőkultúra bűvöletébe a két főre szóló exkluzív Philipponnat délutáni pezsgőélményünkkel. Engedje át magát a Philipponnat pezsgők pompájának tökéletesen párosítva, Szél Attila Séfünk által összeállított, ínyenc finomságoknak. Varázsolja különlegessé  délutánját a füstölt pisztrángon át a málnás macaronon keresztül egy üveg Philipponnat Royal Reserve Brut társaságában vagy válasszon a kínálatunkban megtalálható további pezsgőkülönlegességet. Foglalja le asztalát 12:00 és 17:00 óra között a Sevenrooms oldalunkon, és rendelje elő a délutáni pezsgőélményét!

PHILIPPONNAT AFTERNOON CHAMPAGNE AJÁNLAT 2 FŐRE