Aranybástya

Rendezvényhelyszínek

Szeretettel várjuk Önt és Kedves Vendégeit elegáns környezetben, történelmi helyszínen, varázslatos panorámával!

Ajánlatkérés

Bemutatkozó

Mentse le, vagy küldje tovább partnereinek PDF formátumban bemutatkozónkat, melyben rendezvénytermeink részletes leírásán és adatain túl olvashat a hely történetéről és csapatunkról is!

Letöltés

RendezvénytermeK

360°-os bejárás

Kávéház és Étterem

Az Aranybástya Kávéház és Étterem kitűnő helyet ad olyan alkalmak számára, melyet feledhetetlenül szeretnénk eltölteni egy olyan környezetben mely a múlt csodálatos emlékeit és értékeit idézi. A terem belső kialakítása klasszikus és modern elemeket ötvöz, egy kellemes kávéházi hangulatot teremt, mely teret ad kellemes és inspiratív társalgásoknak. Az étterem két terasszal van körülölelve, melyek egyedülálló panorámát nyújtanak, ahol a város felett érezhetjük magunkat.

Alapterület

140 m2

Állófogadás

130 fő

Ültetett fogadás

94 fő
Ajánlatkérés
Az Aranybástya Kávéház és Étterem belső kialakítása klasszikus és modern elemek ötvözésével valódi kellemes, kávéházi hangulatot teremt.
A Panoráma Terasz zavartalan hosszanti rálátást nyújt a Dunára és közvetlen bejárást a Király-lépcső felől privát rendezvények esetén.

Panoráma Terasz

A Panoráma Teraszról páratlan látvány tárullátogatóink elé. Tagadhatatlanul a legszebb kilátástbiztosítja az Aranybástyában, ahonnan a Dunárahosszanti rálátást élvezhetünk. Közvetlen bejárattalrendelkezik a Király-lépcső felől, így könnyű amegközelítése kizárólagos rendezvények esetén is.

Alapterület

228 m2

Állófogadás

100 fő

Ültetett fogadás

80 fő
Ajánlatkérés

Függőkert

Az Aranybástya Függőkert pazar panorámája mindenkit lenyűgöz. A teraszon egy feszített víztükörmellett árnyékos lugasban élvezhetjük a nyár legforróbb napjait is. Kapcsolódik hozzá egy privát kilátó is, mely az Ybl támfalra épült, ez akár szertartások helyszínéül is szolgálhat.

Alapterület

340 m2

Állófogadás

180 fő

Ültetett fogadás

130 fő
Ajánlatkérés
A 28 m²-es különálló Privát Terasz szertartásoknak, kisebb rendezvényeknek, intim eseményeknek egyedi helyszínéül szolgál.

Privát Terasz

A Rózsakert teraszról nyíló 28 m²-es különálló kilátó egyedi helyszínt adhat kisebbrendezvényeknek, de nem utolsó választásazoknak a pároknak sem, akik meghittpillanatokat szeretnének ezen a teraszon örökemlékké varázsolni.

Alapterület

28 m2

Állófogadás

25 fő

Ültetett fogadás

16 fő
Ajánlatkérés

Aranybástya Szalon & Rendezvényterem

Az egység nevét is adó törökkori hatszögletű bástya, török nevén „Altun tabie” otthonául szolgálóterem, melyben megcsodálhatóak a kőfal maradványai. Előadások, bemutatók, konferenciákkiváló helyszíne, mely egyedi hang-, és színpadiélményt nyújt közönsége számára.

Alapterület

183 m2

Állófogadás

150 fő

Ültetett fogadás

120 fő
Ajánlatkérés
Szalon és Rendezvénytermünk színpaddal, kivetítővel és hangosítási technikával felszerelve előadások, konferenciák és egyéb események otthona.
A Kiállító Tér mennyezetről fény árad a SkyTerrace-ről és kilátás nyílik az eredeti várfalra.

Kiállító Tér

A Kiállítótér letisztult és elegáns környezetet biztosít. Időszakos kiállításokkal, kulturális programokkal várja az ide látogatókat. A terem hangulatátfokozza, hogy a Rózsakert teraszán lévő víz engediát a fényt a mennyezeten elhelyezkedő üvegháromszögön keresztül. A terem üvegfalán keresztüla várfal csodálható meg közvetlen közelségből.

Alapterület

151 m2

Állófogadás

120 fő

Körasztalos elrendezés

80 fő

Ültetett fogadás

100 fő
Ajánlatkérés